diumenge, 2 de gener del 2011

El Papa demana a les famílies d'Espanya que defensin la vida

.
Milers de fidels han assistit avui a Madrid a la Missa de la Sagrada Família i han rebut el missatge del Sant Pare que des del Vaticà ha dirigit a les famílies, per instar que siguin "autèntics santuaris de fidelitat, respecte i comprensió".

Abans de resar el primer Àngelus de l'any 2011 ha enviat la seva benedicció i missatge a les famílies reunides a Madrid sota el lema "La família cristiana. Esperança per a Europa".

"Us convido a ser forts en l'amor i a contemplar amb humilitat el Misteri del Nadal, que continua parlant al cor i es converteix en escola de vida familiar i fraterna," ha manifestat el Sant Pare.

"La mirada maternal de la Verge Maria, l'amorosa protecció de San José i la dolça presència del Nen Jesús són una imatge nítida del que ha de ser cada una de les famílies cristianes, autèntics santuaris de fidelitat, respecte i comprensió, en els quals també es transmet la fe, s'enforteix l'esperança i s'enardeix la caritat,".

Ha encoratjat tots "a viure amb entusiasme renovat la vocació cristiana al si de la llar, com a genuïns servidors de l'amor que acull, acompanya i defensa la vida."

El Sant Pare, a més, ha animat als concentrats a la Plaça de Colom a fer de cada casa "un verdader planter de virtuts i un espai serè i lluminós de confiança, en què guiats per la gràcia de Déu es pugui sàviament discernir la crida del Senyor, que continua convidant a seguir-lo".

"Amb aquests sentiments, encomano ferventment a la Sagrada Família de Natzaret els propòsits i fruits d'aquesta trobada, perquè siguin cada vegada més les famílies en les quals regni l'alegria, el lliurament mutu i la generositat. Que Déu us beneeixi sempre".
.

.