dimecres, 12 de gener del 2011

"Incidents entre catòlics i musulmans", una forma de no dir la veritat

.

Daniel Arasa el passat dia 7, va escriure aquest article a ‘Forum Libertas’’, que pel seu interès i actualitat reprodueixo, perquè posa de manifest com informen la majoria de mitjans de comunicació espanyols davant la violència contra els cristians.

És cert que el títol d'una informació per la seva brevetat no pot dir-ho tot, però segons com es doni i si no s'aclareix molt bé, en subtítols o epígrafs, la informació acostuma ser esbiaixada.

És el que passa en la major part dels casos, perquè la clau és deixar clar qui s'inicia o produeix els incidents, qui encén la flama. Moltes de les informacions no ho aclareixen. Quan es donen mitges veritats es cau en la mentida.

“Les paraules del Papa Benet XVI, alarmant de la violència contra els cristians en nombrosos països del món, han sonat bastant fort. El Papa i els alts dignataris de l'Església han callat molt temps, aguantant, tot i que de manera freqüent es produïen morts de cristians a molts països.

L'atemptat contra una església copta a Egipte sembla haver remogut les consciències de molts. No vaig a parlar de la persecució religiosa en si mateixa, de la qual molts lectors estaran informats i fins i tot alguns millor que jo, sinó d'un aspecte que pot ser petit, col•lateral, però que ens afecta de forma directa. El de la informació que es dóna sobre aquests fets. Com s'informa al nostre país d'aquesta violència contra els cristians i, de manera particular, contra els catòlics?” (...)

Daniel Arasa


Enllaços que hi tenen relació:
"Con decisión por el camino de la Paz". Benet XVI denuncia l'estratègia de violència contra els cristians, i "La sangre de los fieles", de Giovanni Maria Vian, a L'Osservatore Romano (cliqueu aquí)

.