diumenge, 6 de març del 2011

Claus per a un matrimoni feliç: Sí, et vull (1)

.
Cada vegada s'està prenent més consciència de la necessitat de preparar bé els promesos que decideixen contreure matrimoni. El mètode "Sí, vull" és un recull de 12 documentals, en dos DVD, que acaba de publicar ‘Goya Produccions’ i ‘Editorial Casals’.
.
Va acompanyat d'un llibre, del mateix títol, escrit per ‘Alfons Basallo’ i ‘Teresa Díez’, que reforça els audiovisuals i ajuda a aclarir dubtes sobre el festeig i el matrimoni.
.
Destaquem alguns paràgrafs que poden ajudar a molts nuvis ... i, a molts matrimonis.
.
Com sabem si hem encertat? Si creiem que tot obeeix a un guió pensat des de tota l'eternitat, és lògic suposar que l'autor haurà disposat les coses perquè localitzem a aquesta persona en el nostre cercle d'amics o companys.
.
No és obligatori tenir les mateixes idees polítiques, ni seguir el mateix equip de futbol. En canvi, ajudarà molt que compartim el mateix concepte de família, l'obertura a la vida, els fills o l'educació, i que pensem de la mateixa manera respecte els diners, una qüestió un pel espinosa, que segons com uneix o desuneix.
.

.
A la roda de premsa de la presentació, van participar-hi el Dr ‘Enrique Rojas’, director de l'Institut Espanyol d'Investigacions psiquiàtriques, i la Sra.‘Sara Pérez-Tomé’, presidenta de l'Associació de Famílies Nombroses.
.
El psiquiatre ‘Enrique Rojas’ va expressar que "l'amor és un sentiment, però no s'esgota en ell, sinó que és una decisió: la decisió d'estimar".
.
Per la seva banda ‘Sara Pérez-Tomé’ va comentar que "invertim molt temps per a separar-nos i poc en casar-nos. S'ha d'intentar donar-li la volta: menys separacions perquè hem invertit més temps en preparar-nos per casar-nos ".
.
En ocasió del llançament s'ha creat una pàgina web específica:. En què es troben abundants detalls en aquesta nova web: http://www.preparatumatrimonio.com/ sobre “Sí Quiero”.
.

.
Continuarà
.

1 comentari:

Alex Talo ha dit...

També m'interessa molt aquest article. Gràcies jefe!