dissabte, 26 de març del 2011

Sempre hi ha una raó per viure


BASÍLICA DE LA SAGRADA FAMÍLIA

Eucaristia amb motiu de la Jornada Pro Vida

Diumenge 27 de març de 2011, 17 h


Amb motiu de la Jornada Pro Vida, que se celebra a tota l’Església el 25 de març, Solemnitat de l’Anunciació del Senyor, l’Emm. Sr. Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, presidirà l’Eucaristia a la Basílica de la Sagrada Família, el diumenge 27 de març de 2011, a les 17h.

.


Fa anys, abans que es despenalitzés l'avortament, les associacions provida venien desenvolupant una important tasca d'ajuda a l'embarassada en dificultats, així com una incansable feinada de divulgació de la cultura de la vida, congressos, treballs de recerca, suport als cures pal•liatives etc. Van tenir lloc grans manifestacions i actes públics en defensa de la vida, en diferents dates. A partir de 2003, amb motiu de la institució del Dia Internacional de la Vida, en el marc del Primer Congrés Internacional provida, es realitzen al voltant al 25 de març nombroses activitats informatives, divulgatives i de conscienciació social com taules informatives al carrer , rodes de premsa, conferències, esdeveniments musicals, etc.

En els últims temps han sorgit nous grups en defensa de la vida humana que han aportat força i iniciatives diverses i s'han dut a terme nombrosos actes en defensa de la vida.

Per aquest motiu, a Barcelona el diumenge dia 27 de març a les 17 h. a la Basílica de la Sagrada Família el Sr. Cardenal de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, presidirà l'Eucaristia, per demanar Déu que la vida sigui estimada i respectada tal com diu el lema d’aquest any: “Sempre hi ha una raó per viure”.

.