dimecres, 2 de març del 2011

Nou llibre del Papa: Jesús de Natzaret´’

.
Des de l’entrada a Jerusalem fins la Resurrecció.
.
El divendres 11 de març arribarà a les llibreries de tot el món el segon volum del llibre "Jesús de Natzaret" sobre la Passió, Mort i Resurrecció de Crist.
.
El Papa el signa amb el seu nom de pila, ‘Joseph Ratzinger’. En ell afronta directament el tema que més l'ha apassionat al llarg de la seva carrera acadèmica: mostrar que el Jesús de què parlen els Evangelis ha existit realment i era Déu.
.
Al llarg de nou capítols i un epíleg sobre l'Ascensió de Jesús al Cel, Benet XVI es fa preguntes clares i directes que poden sorprendre molts catòlics.
.
Va ser Jesús només un revolucionari? Era el Messies, el Fill de Déu? Qui el va assassinar? Els qui l'han llegit asseguren que les seves respostes no deixaran a ningú indiferent.
.
Del primer volum se'n van vendre gairebé tres milions d'exemplars i es van fer 32 edicions. Aquesta segona part es publicarà de moment en set idiomes.
.
A més, el Papa va concloure l'estiu passat la tercera i última part d'aquesta obra, en la qual reflexionarà sobre la infància de Jesús, que arribarà a les llibreries el proper mes de novembre.
.

.