dimecres, 14 de juliol del 2010

L'abstinència funciona


Menys avortaments i embarassos precoços a EUA


Aquestes noies porten l'anell de plata del programa "Silver Thing";
es comprometen públicament a abstenir-se de sexe fins el matrimoni.

Un estudi dels Centres de Control i Prevenció de Malalties (CDC) dels Estats Units confirmava fa un parell d'anys que cada vegada hi havia menys embarassos precoços d’adolescents en el país. La taxa va baixar un radical 38% de 1990 a 2004.

També va disminuir la taxa d'avortaments, que es va reduir a la meitat durant aquell temps.

Segons aquest informe oficial, l'avortament i els embarassos precoços se centren sobretot en la població negra i hispana.

Té el descens d'avortaments i embarassos precoços relació amb el fet què durant 10 anys els Estats Units van invertir 1.300 milions de dòlars de diners públics en fomentar l'abstinència sexual entre els joves?

Un altre informe titulat "Abstinence Education: assessing the evidence", presentat el 22 d'abril de 2008, va examinar 21 estudis sobre programes d'educació per a l'abstinència i va concloure que han demostrat ser eficaços per retardar l'edat d'iniciació sexual.

L'informe, realitzat per ‘Robert Rector’ i ‘Christin C. Kim’ per a la ‘Fundació Heritage’, repassava els resultats de diversos programes. Dels 15 programes formatius que ensenyaven l’abstinència, 11 van demostrar ser eficaços. Més específicament, dels 6 programes que animaven els joves a fer compromís públic de mantenir-se verges fins al matrimoni, 5 van demostrar ser eficaços.

FORUMLIBERTAS.COM
LLEGIR-NE MÉS
.