diumenge, 4 de juliol del 2010

L’Estatut

.
Finalment es va aprovar la ponència de 'Na. Maria Emilia Casas’, Presidenta del Tribunal Constitucional, sobre l'"Estatut de Catalunya".

PERCENTAGES DE LA CONSTITUCIÓ O CONSTITUCIONALITAT A PES.

EL ‘TC’ HA SENTENCIAT l, UN BON L’EMBOLIC S’HA ORGANITZAT

L'"ESTATUT DE CATALUNYA" NO ÉS JA PLENAMENT CONSTITUCIONAL, SINÓ MAJORMENT CONSTITUCIONAL.

.
SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL SOBRE L'"ESTATUT" DE CATALUNYA: A ‘ZAPATERO I DE LA VEGA’ ELS SEMBLA FORMIDABLE, PERÒ EL "PRESIDENT" MONTILLA, CiU i ERC ESTAN INDIGNATS.

ELS CATALANS HAN ESTAT MALTRACTATS HA DIT UNA PART DE LA PREMSA

Posi-me’n un quart i la meitat de la constitucionalitat...’marchando’!!!

Uns el mesuren amb un 95% altres amb un 98 i els que filen més prim amb un 98,3%. I es que ara estan de moda els percentatges per a tot. Per exemple, en els esports: rebots, assistències, taps, cistelles (en bàsquet); punts directes, errors propis, dobles faltes, etc. (en tennis); possessió de la pilota en futbol. I així successivament...


"D'un text amb prop de 39.000 paraules i aprovat per les Corts, el PP en va impugnar una mica més de 16.000, i el TC diu que no n'hi ha més de 350 que mereixin algun retret".

Quina vergonya que el ministre de Justícia del Govern de la Nació, mesuri així la sentència de l'Estatut, de per riure.

Diuen que és catedràtic de Dret Constitucional - molt avall ha caigut el gremi -; encara que ja se sap, tal com va dir el fill d’en ‘Cela’, amb tres vots fem catedràtic un fanal (ara ja ni això, l'’ANECA’ t'acredita, però no se sap com, ni per què, ni quan).

Diu aquest senyor que el 98 per cent de l'Estatut és constitucional...

Com escriu 'Andrés de la Oliva' -un article que mereix ser llegit -, és com si et diuen que estàs sa en un percentatge del 98 per cent: pot ser que el 2 per cent sigui un catarro lleu, o que tens un tumor maligne de 4 mil•límetres al pàncrees.

El cert és que l'Estatut queda tocat en uns 50 articles incompatibles amb la Constitució.

És el fracàs d’en ‘ ZP’, que ha perdut totes les batalles: negociació amb ETA, no hi ha crisi, no retallarem drets socials, el que surti de Barcelona sortirà de Madrid.

Espero que d’una vegada la ciutadania se n'adoni.


‘Por Derecho’
LLEGIR-NE MÉS: AQUÍ