dilluns, 7 de març del 2011

El Papa recorda el polític catòlic assassinat a Pakistan i resa per Líbia

.
Durant l’àngelus, el Papa Benet XVI ha parlat del tràgic assassinat del ministre catòlic de Pakistan, ‘Shahbaz Bhatti’, que va defensar a ‘Àsia Bibi’, condemnada a mort per convertir-se al cristianisme.

Shahbaz va visitar el Sant Pare l'any passat i va parlar amb ell de la llibertat religiosa. Benet XVI va assenyalar que el seva feina com a ministre per a les minories religioses al Pakistan va ser fonamental en la promoció de la igualtat.




El Papa també va recordar les dramàtiques revoltes a Líbia i va dir que el preocupa la creixent inestabilitat al país.


.
En el vídeo, Bhatti diu entre altres coses: "Vull compartir que jo crec en Jesucrist, que ha donat la seva pròpia vida per nosaltres. Sé quin és el significat de la Creu i el valor de la Creu i estic preparat per morir per defensar els drets de la meva comunitat i de les persones que sofreixen, fins i tot fins morir a causa dels meus principis. Prefereixo morir pels meus principis i la justícia de la meva comunitat abans que fer concessions per aquestes amenaces".
.

2 comentaris:

Alex Talo ha dit...

com ja et vaig dir utilitzaré aquest article per una plàtica, moltes gràcies, jefe!

Salvador Taló Trias ha dit...

Gràcies pel comentari, em sento afalagat i em dóna alegria que te n’aprofitis, però pensa que molt sovint em poso de peus a la galleda, per tant, no en facis massa cabal, agafa la idea i no gran cosa més.