dijous, 19 de novembre del 2009

La ‘PDD’, sense recepta.


Seguim amb l'estratègia del Govern en matèria de ‘salut reproductiva’. Sí, sí, heu llegit bé: salut reproductiva!

Des de fa unes setmanes, l’anomenada Píndola del dia després o Píndola postcoital, es ven a farmàcies sense recepta i sense límit d'edat. Un cop més, estem davant una forma d'avortament que pretén convertir el drama de la mort d'un ésser humà en un fet quotidià i sense importància.

Si una de les vostres filles adolescents es vol beure una cervesa, li demanaran el DNI i no la hi vendran. Tampoc podrà comprar cigarretes. I cap de nosaltres podrem demanar a la farmàcia una caixa d’'Orfidal' o d’'Augmentine' si no tenim recepta. Però qualsevol nena o noia, podrà comprar la Píndola postcoital i tindrà poder per a matar, sense que ningú ho sàpiga, produint conseqüències irreparables en el seu fill i en si mateixa.

No podrà casar-se sense el consentiment dels seus pares o tutors i, per descomptat, no podrà votar. Per això últim, segons sembla fa falta maduresa. Per avortar, no. Ni maduresa, ni control mèdic. Avortament lliure i sense que se n'assabenti ningú, exposant la salut física i mental d’aquestes nenes a gravíssimes conseqüències; Per no parlar de les dones adultes, a les quals, els seus metges demanen una analítica abans de receptar-les un anticonceptiu i que ara podran comprar un abortiu com si fos un ‘Gelocatil’.
Una bona estratègia, si senyor! Una maniobra astuta per a seguir estenent la cultura de la mort.

Amb motiu de l'entrada en vigor de la norma per la qual la píndola del dia després es pot comprar a les farmàcies sense recepta mèdica ni límit d'edat, la presidenta de l'Associació Espanyola de Farmacèutics Catòlics explica les característiques d'aquest producte i la seva actitud davant el nou estatus.


Cóm funciona la Píndola del dia després