divendres, 27 de novembre del 2009

Una pàgina web per als màrtirs espanyols



http://www.persecucionreligiosa.es/

Presenta la persecució des de la República fins al final de la Guerra Civil espanyola i la causa de canonització de més de 900 persones assassinades a Espanya.

Aquesta pàgina, que vol ser un espai gratuït perquè es difongui, es va inaugurar fa dos anys amb les primeres beatificacions que hi va haver a Roma el 2007 de 498 persones i ofereix al lector un major coneixement d'aquests màrtirs.
"Podem trobar-nos la vida dels màrtirs, són petites biografies, com dic, amb algunes fotografies per conèixer a grans trets la vida del màrtir i sobretot incidir en el martiri".
"I el que la pàgina vol ressaltar és sobretot la vida dels màrtirs, com van ser fidels fins al final, malgrat els pecats que tindrien i les seves pròpies debilitats, van aconseguir arribar fins al final, i vessar la seva sang en el nom de Crist i de l'Església catòlica".
Aquesta finestra s'obre per presentar la història de la persecució, a més, compta amb material audiovisual, publicacions, oracions, fotografies i testimonis.


1 comentari:

Josep ha dit...

Simplement increïble... T'has superat a tu mateix.
Aquesta entrada ens porta a fer unes reflexions molt interessants sobre la veritat dels fets que ara volen distorsionar.