divendres, 13 de novembre del 2009

Superar els obstacles.


En les coses humanes, la genialitat és fruit, normalment, d'una prolongada paciència, d'un esforç constant i millorant sense defallir.

És impressionant el que aquest noi del vídeo és capaç de fer. Sens dubte, tot això és fruit d'hores i hores d'entrenament, de començar i recomençar una i altra vegada.

La vida és una mica... això.

Amb freqüència, el progrés en la vida interior ve desprès de fracassos, potser inesperats, davant dels que reaccionem amb humilitat i desigs mes ferms de seguir el Senyor.

Qualsevol obstacle el superem amb el nostre esforç, però comptant a més, amb l'ajuda de la gràcia de Déu, que ho pot tot, no hi ha barrera que se'ns resisteixi. Ànims!

4 comentaris:

LTC. ha dit...

Té tota la raó; de vegades anem molt encorbats i no ens donem compte de res, o es canvia de posició, o la vida no es veu amb la perspectiva corresponent, ni amb la felicitat que comporta, és clar.

un de Matadepera ha dit...

La meva enhorabona, Salvador , per les entrades tan magnífiques, i per la varietat de temes actuals que poses al nostre abast , molt ben elaborats i il·lustrats.

Salvador Taló Trias ha dit...

Moltes gràcies, em sento molt afalagat, però crec en fas un gra massa.
Intento aprendre del què fan d’altres, i procuro esforçar-me per publicar coses interessants. Espero que si algun dia fico la pota, també m’ho diguis, per corregir i millorar, naturalment.
Salvador

jet ha dit...

És alucinant!!