dijous, 12 de novembre del 2009

“Una simfonia per la vida".



Del 6 al 8 de novembre es va celebrar a l'auditori de Saragossa,el IV Congrés Internacional Provida amb el lema: "Sensibilització: una simfonia per la vida".

Van participar ponents de 14 països, entre ells: Estats Units,Canadà, Gran Bretanya, Xile, Cuba, Argentina, El Salvador, Croàcia, Itàlia i Espanya, amb més de mil persones inscrites. Tant l'acte inaugural com la cloenda hi va ser present l'arquebisbe de Saragossa Monsenyor ‘Manuel Ureña’.

L'objectiu principal del congrés va ser sensibilitzar la societat perquè recolzi la dona davant un embaràs no previst i perquè es defensi el nen no nascut.

"Aquesta iniciativa va néixer perquè les persones que ens estàvem plantejant el congrés internacional provida pensem que calia fer un acte que cridés l'atenció, un acte en el qual es veiés que falten a Espanya un milió cinc-cents mil nens des que es va aprovar la llei de l'avortament. I per ells estem encenent aquestes espelmes, per ells i per les seves mares, que són les que pateixen, junt amb ells, les conseqüències d'aquest mal, d'aquesta xacra per a la societat, que és l'avortament".

La multitudinària cadena d'espelmes abastà una distància de quatre quilòmetres, des de l'Auditori de Saragossa fins la Plaça del Pilar.