dijous, 8 d’octubre del 2009

Blood Money


Hollywood està produint per primera vegada un film que denuncia explícitament el negoci de l'avortament.
Dirigida per David K. Kyle, 'Blood Money' s'ocupa de temes relacionats amb l'avortament als EUA, des del polèmic cas de Roe contra Wade o de Planned Parenthood, on una dels seus membres descriu l'avarícia i l'ànsia de diners dels centres avortistes: "Teníem un pla complet per promoure l'avortament i el denominem 'educació sexual'.
El pla consistia a trencar la innocència natural dels joves, separar-los dels seus pares i els seus valors i convertir-los en experts en sexe en les seves pròpies vides perquè vinguessin a nosaltres, on els donaríem pastilles anticonceptives de baixa dosi, per tal que les noies quedessin embarassades o condons defectuosos.
La meta era aconseguir de tres a cinc avortaments per cada jove entre els 13 i 15 anys".
La pel·lícula reflecteix el fet científic que demostra que la vida comença en la concepció, i de com afecta l'avortament a les dones que n’han fet almenys un.
L'objecte és comprendre millor aquesta crua realitat que porta cada any a més de 3.500 dones nord-americanes a avortar CADA DIA. El film, que es troba en postproducció, inclou entrevistes amb els líders del moviment ‘provida’ i amb dones que han avortat algun cop en la seva vida.
Per a ‘Kyle’ l’avortament és un negoci per a les clíniques avortistes, i té tràgiques conseqüències per a la dona encara que es ‘ven’ com una solució perquè desaparegui el problema, el fetus.
El director afegeix que "cal aconseguir que aflori la veritat per salvar els no nascuts".