dimecres, 21 d’octubre del 2009

Un gran SÍ a la vida


Sota el lema, 'cada vida importa', 40 associacions civils van convocar la manifestació que va expressar el seu desacord davant de l'aprovació de l'avantprojecte de la nova "llei de l'avortament" espanyola que, si s’aprovés, seria una de les lleis més agressives avortistes d'Europa.

"Som aquí per cridar un gran sí a la vida. Per cridar un sí gegant a la maternitat, perquè volem dir-li al Govern i a la societat espanyola que no volem l'avortament".

"Cada vida importa", la vida del bebè no nascut, la vida de la mare embarassada, la vida del pare responsable també de l'embaràs. "Cada vida importa", aquest és el missatge d'aquesta alegre jornada a Madrid.

Amb aquesta entrada, poso punt i final al seguit de comentaris sobre la gran manifestació contra l’avortament que va tenir lloc a Madrid el 17 d’octubre de 2009.

"Moltes gràcies a tots i un gegantí a la vida".

1 comentari:

Anònim ha dit...

EN DEFENSA DE LA RAÓ, EN DEFENSA DE LA VIDA
Que el crim es converteixi en dret jurídicament reconegut és una aberració.
Si el dret a la vida ha deixat de comptar amb protecció jurídica, si es converteix el crim que és l'avortament en un dret, llavors és que estem extraviats i ha arribat l'hora una altra vegada de què totes les persones que defensen els drets humans i com a primer dret el dret a la vida s'uneixin per condemnar a l'uníson aquesta forma de matar l'altre amb premeditació que és l'avortament. Llavors fa falta un cop de timó per restituir la raó.