dimecres, 21 d’octubre del 2009

Per fi, els espanyols es van manifestar per dir SÍ la Vida


Manifestació a Madrid el passat 17 d’octubre contra de la nova llei de l'avortament proposada pel govern.

Contra l'avortament: Cada vida importa.



La convocatòria va tenir una resposta massiva en què milers i milers d’espanyols es van manifestar a Madrid dissabte passat per dir no a l'avortament.

Fins fa ben poc, aquesta societat aparentava estar anestesiada, i semblava incapaç de reaccionar per la matança que dia a dia es produïa davant els seus ulls. Dissabte va dir ja n'hi ha prou!

Entre els assistents, cal destacar: famílies amb nens petits, avis fent grans esforços per mantenir-se dempeus durant llargues hores, adolescents i joves que van preferir alçar la seva veu abans d’anar el dissabte de gresca.

Us deixo un vídeo que crec resumeix certament la manifestació, en què veureu un nombre immens de ciutadans arribats d’arreu de l’Estat, exigint s'acabin d’una vegada els assassinats d'innocents.

A més, el vídeo recull unes significatives i molt encertades paraules del President del 'Fòrum de la Família', ‘Benigno Blanco’, per recordar que a partir d'ara, tots hem de defensar la vida allà on estiguem, i va acabar dient: "no volem una futura llei, tampoc volem l'actual".

Tant de bo tinguin ressò les paraules del president del 'Fòrum de la Família'.

Finalment, apareixen en el vídeo alguns líders polítics, els quals es passejaven dissabte rebent aplaudiments manifestant que la llei del 85 - amb el seu avortament salvatge i els gairebé cent mil nens exterminats des del 1985 -, és una llei "bona i de consens". A Espanya “ja hi ha un consens social"

De veritat creuen que acceptem el que anomenen “consens social sobre l'avortament”?
Algú per justificar-se, va fer unes declaracions a les notícies del ‘telediari’ tractant d'apropar postures, reblant el clau altre cop amb el 'consens' i afegint: no es pot ser tan radical.

Crec que no ens podem moure ni un centímetre: sempre he pensat que és no lícit matar un innocent. Ni per raons mèdiques ni econòmiques ni ètiques ni estètiques. La mort no pot ésser mai un mal menor.

Estic convençut de la bona fe de tots els que diuen que cal posar d'acord els avortistes amb els no avortistes per elaborar una llei de consens; però, per més que reflexiono, no arribo entendre-ho.

Es tracta de matar-ne uns quants menys? És la mida del nen el que molesta? Es tracta de permetre que matin els majors d'edat? L'homicidi és una "qüestió de consciència"?
En llegir algunes de les declaracions, hom recorda el judici del rei Salomó, que tractava de 'consensuar' un acord entre dues mares partint al nen per la meitat.

El vídeo té una durada de dos minuts, però n’hi ha per sucar-hi pa.

Un expresident surt adreçant unes paraules per explicar la necessitat d'acudir a la manifestació per prestar un deure cívic.

Em pregunto si no hagués estat més cívic no impulsar l'avortament a Espanya durant els anys en què va ser President de Govern, ni aprovar la píndola abortiva RU-486, ni la píndola del dia següent, ni subvencionar clíniques abortives en les Comunitats on governa el seu partit?

Crec que sí, en tot cas hagués estat molt més ètic i menys hipòcrita.

La marxa que havia estat convocada per més de quaranta associacions, va arrencar de la ‘Puerta del Sol’, va finalitzar a la ‘Puerta de Alcalá’, amb un homenatge a les víctimes de l'avortament i la lectura de diversos comunicats.

Va tancar la protesta ‘Benigno Blanco’, president del Fòrum de la Família, per advertir al Govern que continuaran manifestant-se al carrer si insisteix en convertir l'avortament en un dret.