dimarts, 14 de desembre del 2010

El Papa beneeix les figures del pessebre durant l’Àngelus

.
Benet XVI va beneir les figures del Nen Jesús, anomenades "bambinelli", que les famílies col•locaran al pessebre de casa seva. Un moment que reuneix centenars de famílies i nens. El Papa es va dirigir als nens i a joves i els va demanar que el recordin quan col•loquin la figura del nen Jesús al pessebre.

"La meva primera salutació és per als nens i els joves de Roma, que han vingut a la tradicional benedicció dels "bambinelli" per als pessebres. Volguts joves amics, quan poseu el Nen Jesús a la cova, reseu una oració pel Papa i per les seves intencions. Gràcies! "

Durant l’àngelus, Benet XVI va parlar de la constància i de la paciència. Va dir que l'advent ha de ser un temps per potenciar la "resistència de l'ànima" que permet, segons el Papa, no "desesperar".

Va posar com a exemple els agricultors, que d'una banda treballen el camp i per l'altre han d'esperar que arribin les pluges per recollir el sembrat. Segons el Papa, són el model perfecte d'unió entre fe i raó perquè compleixen la seva feina i alhora es fien de Déu durant l'espera.

La constància i la paciència s'aconsegueixen, va recordar Benet XVI, a través de la paraula de Déu, que no canvia mai.

"Si les vicissituds de la vida ens fan sentir mig perduts i cada convicció sembla esfondrar-se, tenim una brúixola per trobar l'orientació, tenim una àncora per no anar a la deriva".


.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltíssimes gràcies per transmetre'ns tan fidelment les paraules del Papa, que són de tanta actualitat i una gran ajuda per tots nosaltres
kimi.