dimecres, 22 de desembre del 2010

Missa solemne d’acció de gràcies per la visita del Papa a la Sagrada Família de Barcelona

.
Dissabte passat es va celebrar a la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona una Eucaristia Solemne en acció de gràcies per la recent visita del Sant Pare, per la Família i per la Vida. A l'esdeveniment van assistir nombroses personalitats entre les quals va destacar la infanta Cristina, així com diferents representants de la vida social catalana.

6000 fidels van participar en aquesta Missa, la primera celebrada a la nau central de la nova Basílica des que el passat 7 de novembre el Papa Benet XVI dediqués l'Església i l'altar

El Cardenal Lluís Martínez Sistach, es va dirigir especialment a les famílies.

"Avui amb la celebració de l'Eucaristia demanem per la vida humana des del seu inici fins a la seva mort natural. Aquest és el dret fonamental més important. L'Església ha defensat sempre la vida del que ha de néixer i la societat manifesta el seu grau d'humanització en el respecte que té a la vida humana".

"La visita del Papa sempre ajuda a suscitar fruits espirituals, pastorals i també socials. Sens dubte avui ho hem vist en aquesta celebració en què hem donat gràcies a Déu per la visita, hem demanat per la família, hem demanat per la vida. S'ha omplert i no hi han cabut tots. Que la visita del Papa ens ajudi en la vida quotidiana de les famílies, de les comunitats cristianes, de les parròquies. Hi ha una autoestima, hi ha un desig de manifestar que som cristians i formem part de l'Església diocesana que el Papa ha visitat i que el Papa ha estimat".

.