dilluns, 13 de desembre del 2010

La ideologia de gènere més radical a l'assalt de l’educació a Espanya, emparats per la ‘Universitat Complutense de Madrid’

.
Eliminar els uniformes en els col•legis, implantar vestuaris mixtes, no ensenyar els catàlegs de joguines als nens o reinventar els contes tradicionals van ser algunes de les propostes de «intervenció educativa» aprovades en les jornades universitàries «Educar en la diversitat afectiu-sexual», organitzades per CC.OO., la FELGTB i la Universitat Complutense de Madrid.


Acabo de llegir la notícia a 'Info Catòlica' i també a 'Profesionales por la Etica'. Em quedo amb la segona i transcric el que acaba de publicar al seu bloc: 'La cresta de la ola’ ‘D.Juan Ramón Domínguez Palacios’


Em sembla que, si algú dubtés encara d'aquesta realitat, aquesta informació li traurà la incertesa.

La setmana passada apareixia en els mitjans de comunicació un escàndol sobre com els activistes del gènere estan assaltant amb els seus dogmes ideològics més radicals l'educació a Espanya, i per suposat amb diners públics.

En aquesta ocasió es tractava de les 'I Jornades Universitàries Educar en la Diversitat Afectiu-Sexual: una proposta d'intervenció educativa', dirigides a professors i futurs docents.

Les jornades estaven organitzades pel sindicat ‘CCOO’, la plataforma del lobby gai ‘FELGT’ i la ‘Universitat Complutense de Madrid’ i subvencionades pel Ministeri de Sanitat.

El diari ‘La Gaceta’ va publicar divendres un ampli i expressiu reportatge sobre el desenvolupament d'aquestes jornades, celebrades a finals del novembre passat, partint del testimoni directe d'un dels professors que hi va participar.

Recull també el diari, manifestacions sobre aquest tema de ‘Jaime Urcelay’, President de ‘Profesionales por la Ética’, per a qui "l’anomenada perspectiva de gènere és una verdadera ideologia amb pretensions totalitàries s'està imposant a cop de subvencions públiques i suports des del poder polític i les seves corretges de transmissió"
.


Profesionales por la Etica
.