dijous, 16 de desembre del 2010

Missa d’acció de gràcies a la basílica de la Sagrada Família per la visita del Sant Pare


.
Dissabte 18 de desembre, a les cinc de la tarda tindrà lloc una eucaristia a la basílica de la Sagrada Família en acció de gràcies per la visita del Sant Pare a Barcelona el passat 7 de novembre.
Serà una celebració eucarística especialment per a les famílies, que presidirà el cardenal Martínez Sistach.
.


L’Arquebisbat de Barcelona organitzarà el primer acte d’àmbit diocesà a la nova basílica de la Sagrada Família en acció de gràcies per la visita del Sant Pare a Barcelona. Consistirà en una celebració eucarística que presidirà el cardenal Lluís Martínez Sistach el dissabte dia 18 de desembre, a les cinc de la tarda.

En aquesta celebració també es pregarà per les famílies i pel respecte a la vida humana. Amb aquest acte l’arquebisbat de Barcelona celebrarà la Jornada per la Família i la Vida, que l’Església catòlica promou cada any entorn de la festa de Nadal. Per aquest motiu, col•laboraran especialment en aquest acte les persones que formen part de la Delegació Diocesana de Pastoral Familiar.

Es convida tothom a aquesta celebració, per a la qual no cal fer cap inscripció prèvia. De manera especial es convida els esposos que celebren aquest any les noces de plata o d’or del seu compromís matrimonial.


.