dimarts, 24 de maig del 2011

Dia de pregària per la Xina

El Sant Pare Benet XVI ha fet una crida a tots els cristians i ens ha convocat avui dia 24 de maig perquè preguem a la Mare de Déu, auxili dels cristians, per l'Església que peregrina a la Xina.
El Papa ens ha recordat que "Els xinesos catòlics, com han dit moltes vegades, volen la unitat amb l'Església universal, amb el Pastor suprem, amb el successor de Pere. Amb l'oració podem obtenir que l'Església a la Xina continuï sent una, santa i catòlica, fidel i ferma en la doctrina i en la disciplina eclesiàstica ".
Quan un membre de l'Església pateix, tots patim perquè estem units en la comunió dels Sants. Els nostres germans a la Xina necessiten la nostra pregària perquè tornin a la casa del Pare, a la comunió amb el Pastor Suprem. Aquesta comunió no és un afecte qualsevol, sinó una realitat que hem de viure tots els membres de l'Església. Resem a la Mare de Déu que escolti les nostres supliques per aquests germans nostres. Així doncs, quedem convocats pel Papa a resar cada dia per l'Església de la Xina però d'una manera especial en el dia d'avui. Amb la nostra pregària, diu el Papa, podem ajudar-los a trobar el camí per mantenir viva la fe, forta l'esperança i ardent la caritat amb tots.
Mare de Déu, auxili dels cristians, Nostra Senyora de Sheshan, pregueu per nosaltres!