dimecres, 11 de maig del 2011

XVIII Romeria Matadepera-Montserrat

.


Un any més ens disposem a fer la Romeria del mes de maig.


Quan varem començar aquests romiatge, érem ‘quatre gats’ i ens podíem comptar amb els dits de la mà. En el transcurs dels anys, un li va dir a un altre, i un amic a un altre amic, i així... fins a reunir-nos a Montserrat una gentada.


Cal aclarir que a la sortida som més poquets, naturalment, és d'hora i el camí una mica llarg, però Déu n’hi do! I a mesura que ens anem acostant a Montserrat se n'hi van afegint, els que no poden o no volen caminar tant, o gens, pares, mares, avis, nens petits etc.


El camí és llarg (podeu fer un clic per veure el ‘track’), a les primeries sortíem del poble de Matadepera, també varem provar de seguir el camí romeu que passa per Terrassa, més endavant varem seguir el que passa per l’Obac, les Vendranes i Vacarisses.


Finalment, a fi d’evitar tantes urbanitzacions, vam optar per sortir de l’Alzina del Sal•lari, Coll de tres Creus, Camí ral, Coll de Correus i continuar cap a Rellinars, per empalmar amb el camí que va de Mura a Montserrat.



Aquest és el que fem actualment, amb alguna petita variació, per fer-lo més variat i atractiu. Encara que és una mica més llarg, val a dir també, és molt bonic i gaudeixes més de la natura.


Durant el trajecte oferim (cadascun) alguna ‘floreta’ a la Mare de Déu, i resem dues parts del rosari (qui vol, no és obligatori), la tercera la fem dins el Santuari davant la Mare de Déu, ja que tenim reservada la basílica de 4 a 5 de la tarda. A continuació Mn. Ignasi celebra la santa Missa.


Així doncs, us convido a la ‘ROMERIA MATADEPERA-MONTSERRAT’ del proper dia 14 de maig.


També podeu fer un clic al bloc MATADEPERA-MONTSERRAT en el qual trobareu més instruccions i podreu veure les fotos de les romeries recents.


Espero us animeu.