dilluns, 27 de setembre del 2010

Cristianisme i socialisme no són compatibles

.


‘Mercedes Aroz’, una de les fundadores del ‘PSC-PSOE’ i ex senadora, ha entrat a formar part de la Comissió Executiva d'’E-Cristians’

Aroz s'ha afegit a la Comissió Executiva de l'associació catòlica E-Cristians, dirigida per l'ex-conseller de Convergència ‘Josep Miró i Ardévol’, i des d'allà lidera un equip multidisciplinari per estudiar i canviar les «lleis del socialisme radical» dels últims anys. Falten 40 dies per a l'arribada del Papa a Barcelona, i 70 per a les eleccions catalanes, i Aroz té paraules dures per al socialisme i «les lleis amb què pretén canviar la mentalitat de la societat espanyola cap al laïcisme i el relativisme ètic».


«El socialisme té valors positius en l'àmbit de la justícia social, però es basa en una concepció materialista de l'ésser humà i la persona, i la seva dignitat no són en el centre del projecte; estan per sobre una sèrie de valors col•lectius, com la ideologia. Per això, quan el socialisme posa en joc l'acció política i legislativa el seu sistema de valors sobre la concepció de l'ésser humà, la incompatibilitat del cristianisme amb aquesta ideologia es manifesta amb tota claredat, i fa impossible la col•laboració amb el seu projecte», afirma Aroz en el digital ‘ForunLibertas.com’ que publica l'associació E-Cristians.


«La meva ruptura amb el socialisme culmina amb la decisió del Govern de despenalitzar l'avortament, que posa de manifest amb tota claredat el conflicte entre el compromís cristià i la ideologia socialista. En el meu cas, el conflicte va ser resolt de l'única forma possible quan la fe vertebra tota la vida i la disposició a seguir a Crist és completa», afegeix.

'Mercedes Aroz' va ser cofundadora del Partit dels Socialistes de Catalunya on hi va militar durant 33 anys, va abondonar el partit socialista perquè és incompatible amb ser catòlica. Es va convertir al catolicisme el novembre de 2007, el desencadenat va ser la llei de l'avortament, en part per l'exemple del seu fill, que havia ingressat en l'ordre dels ‘Hermanitos del Cordero’ , i en part per la sorpresa que l'any 2000 li havia produït veure milions de joves en les Jornades Mundials de la Joventut, una capacitat de convocatòria que ni els partits, ni els sindicats no aconsegueixen. Va abandonar la política activa en acabar la Legislatura de 2008 i va deixar la militància socialista el 2009.

Aroz demana a la societat «inclosos els votants socialistes» que reflexionin sobre la lleis radicals dels últims anys, les quals pretenen un canvi de mentalitat cap al laïcisme i el relativisme.
.
Gràcies pel teu exemple i testimoni, per la teva claretat, i el teu coratge, per renunciar al poder per la veritat. Espero siguis un exemple pels socialistes que tinguin una mica de seny, i per la resta de polítics xarlatans que juguen amb les persones i la seva dignitat.

Llegir més: AQUÍ