diumenge, 9 de maig del 2010

32 nous sacerdots de l'Opus Dei en l'Any Sacerdotal

.


Mons. Xavier Echevarría va conferir ahir a la tarda l'ordenació sacerdotal a 32 diaques de la Prelatura de l'Opus Dei, procedents de 14 països. La celebració va tenir lloc a la Basílica de Sant Eugeni i va estat transmesa per la web de l'oficina d'informació.


Durant l'homilia, el bisbe consagrant va recordar que "la divina misericòrdia diposita grans tresors en les mans dels sacerdots. Amb aquestes mans prenen el pa i el calze amb el vi, que es convertiran en el Cos i la Sang de Crist ".


"Amb aquestes mateixes mans -va continuar el Prelat de l'Opus Dei- els sacerdots imparteixen el perdó diví en el sagrament de la Reconciliació i ungeixen els malalts amb els sants olis. Amb aquestes mans beneeixen les iniciatives apostòliques dels seus germans en l'Església, ofereixen una ajuda fraterna als necessitats, i expressen el seu desig de servir a tots, sense modificacions de cap classe ".


Mons Echevarría es va dirigir així als nous preveres: "A vosaltres, fills meus que esteu a punt d'esdevenir preveres, us dic: estigueu sempre molt a prop del Senyor per mitjà de l'oració i del sacrifici. Procureu complir amb amor, cada dia, els vostres deures ministerials. Tracteu sovint Jesucrist, no només en el moment de la celebració eucarística, sinó al llarg de tota la jornada. Sigueu molt devots de la Verge, la nostra Mare, i de Sant Josep. Imiteu l'exemple de Sant Josepmaria, el nostre estimadíssim Pare, i així sempre estareu bé custodiats en les mans de Jesús ".

.
El Bisbe va exhortar els familiars i amics dels nous preveres, i tots els presents a la celebració a "demanar al Senyor que faci veritablement sants a aquests i als altres sacerdots del món sencer: acompanyem-los de prop amb la nostra pregària i amb el nostre sacrifici ".

En acabar la celebració, Mons Echevarría va animar a tots a unir-se en oració filial pel Papa, pel Cardenal Vicari de Roma i pels Bisbes del món sencer, i va transmètre la benedicció de Benet XVI per als 32 ordenands.


Llegir més (català)


Llegir més (castellà)


‘Homilia completa del Prelat de l'Opus Dei’, (castellà) clic aquí.


Breus testimonis dels sacerdots de l'Opus Dei ordenats ahir a Roma






.