dijous, 13 de maig del 2010

Sols Crist ofereix la resposta


La història de Portugal és una història de valentia en la fe cristiana, i en l'exploració del món. Una història que avui es renova amb un anunci de l'Evangeli que radica en Crist i en el testimoni dels sants, va dir el Papa en l'homilia de la Missa celebrada aquest dimarts a la Plaça del Comerç de Lisboa, després de la seva visita al Monestir dels Jerònims i al President de la República.

És necessari anunciar de nou amb força i alegria - va esmentar el Papa - l'esdeveniment de la mort i resurrecció de Crist, cor del cristianisme, fulcre i suport de la nostra fe, palanca poderosa de les nostres certeses, vent impetuós que tregui tota por i indecisió, qualsevol dubte i càlcul humà.

Després de la seva arribada a Fátima a bord d'un helicòpter que va aterrar a aquesta ciutat portuguesa a les 5:16 p.m. (hora local), i després de ser rebut pel Bisbe de ‘Leiria-Fàtima’, Mons. ‘Antonio Augusto dos Sants Marto’, el Papa Benet XVI es va dirigir a la Capella de les Aparicions i va resar davant de la Verge María.

Després de la seva arribada a Fátima a bord d'un helicòpter que va aterrar a aquesta ciutat portuguesa a les 5:16 p.m. (hora local), i després de ser rebut pel Bisbe de Leiria-Fátima, Mons. Antonio Augusto dos Sants Marto, el Papa Benedicto XVI es va dirigir a la Capella de les Aparicions i va resar davant de la Verge María.