divendres, 21 de maig del 2010

Sorprenent estrena a Madrid, una pel•lícula que parla bé dels sacerdots


Ha tingut lloc la preestrena per a periodistes i crítics de cinema de «La última cima», esplèndid documental sobre el sacerdot Pablo Domínguez que va morir a la muntanya el 2009. Hem volgut «retre un homenatge als sacerdots», diuen els seus realitzadors i difusors.

En els temps actuals és realment sorprenent que algú s'atreveixi a defensar el sacerdoci i la missió que comporta. El director ‘Juan Manuel Cotelo’ ho fa en un emotiu i intel•ligent documental, «La última cima», que recorda a Pablo Domínguez, sacerdot i teòleg, que era el degà (amb tan sols 42 anys) de la ‘Facultat de Teologia de Sant Dámaso’, quan va morir a la muntanya, el febrer de 2009.

Vint-i-set hores d'enregistrament, que recullen testimonis de familiars, amics, alumnes i altres membres del clergat, s'han condensat en 82 minuts. El resultat és un documental àgil i vibrant que toca la fibra sensible de qualsevol espectador que no vagi disposat a prejutjar amb antelació (sigui creient o no) i que convida a la reflexió sobre el sentit de la vida.

“Una ‘pel•li’ que tant de bo doni que parlar”

Així comença la pel•lícula "La última cima" que el proper 4 de juny s'estrena en alguns (pocs) cinemes.

Inicio Película "La última cima" (4/6/10) PRÓXIMO 4 DE JUNIO EN CINES from infinitomasuno.org on Vimeo.


Podeu veure la web de la pel•lícula: Aquí