dijous, 13 de maig del 2010

Mig milió de persones participen en la missa de Benet XVI


Germanes i germans estimats, també jo he vingut en peregrinatge a aquesta "casa" que María va elegir per parlar-nos en aquests temps moderns.

He vingut a Fàtima per gaudir de la presència de Maria i de la seva protecció materna. He vingut a Fàtima, perquè avui convergeix cap aquest lloc l'Església pelegrina, volguda pel seu Fill com instrument d'evangelització i sagrament de salvació.

He vingut a Fátima a resar, amb Maria i junt amb tants pelegrins, per la nostra humanitat afligida per tantes misèries i sofriments.

En definitiva, he vingut a Fàtima, amb els mateixos sentiments dels Beats ‘Francisco i Jacinta’ i la Serventa de Déu ‘Lucía’, per fer davant la Mare de Déu, una profunda confessió: Que "estimo Jesús", que l'Església i els sacerdots "estimen" Jesús, i desitgen fixar els ulls en Ell, mentre conclou aquest Any Sacerdotal, i també he vingut per posar sota la protecció materna de María els sacerdots, els religiosos, els missioners i tots els qui treballen pel bé, i fan de la Casa de Déu un lloc acollidor i benèfic.



PER LLEGIR L’HOMILIA COMPLETA: AQUÍ
.