diumenge, 16 de maig del 2010

Sonsoles, 75 anys després


El maig, mes que la pietat cristiana dedica a la Verge Maria, molts cristians tenim el costum d'honorar la Mare de Déu realitzant un romiatge.

'Comencem aquest mes dedicat especialment a la Mare de Déu, dins l'any marià que estem celebrant a l'Obra. El cor i el pensament se'ns van de seguida a Santa Maria, Mare de Déu i Mare nostra, per agrair-li els innombrables favors que rebem constantment per la seva intercessió'... Així començava el Prelat de l'Obra la seva carta d'aquest mes de maig.

Us suggereixo que ens afanyem més en aquest mes, perquè molts amics ens acompanyin en aquestes visites marianes.

Desitgem donar gràcies a la Mare de Déu per les seves atencions amb l'Església i amb cada un dels seus fills.

En ocasió del 75 aniversari de la romeria que Sant Josepmaria Escrivà de Balaguer va fer al ‘Santuari de la Verge de Sonsoles’, el club Torcal de Majadahonda (Madrid) va organitzar una romeria familiar seguint les empremtes que van caminar Sant Josepmaria i els seus acompanyants.

Diverses famílies van arribar amb tren a l'estació d'Àvila a les 10:30 del 2 de maig. Des d'allà, van baixar caminant per la costa de les tres conques fins el convent de Sant Tomás.

El camí antic del Santuari de Sonsoles continua practicable i molts avilesos ho fan a peu, alguns a diari. Van resar la primera part del Rosari pel camí de terra que transcorre encara entre guarets i bladars.

En finalitzar la romeria moltes famílies es van voler fer una foto amb la Verge de Sonsoles

.