dissabte, 8 de maig del 2010

El director de ‘Mater Care International’ denuncia les polítiques antinatalistes y pro avortistes


Ginecòlegs catòlics de l'ONG ‘Mater Care International’ (MCI) demanen per als països en vies de desenvolupament més atenció prenatal i metges qualificats en els parts en comptes de fomentar els «programes de salut reproductiva que inclouen »el control de la natalitat « a través de l'ús de preservatius, i els »avortaments segurs«.


En aquest sentit, el ginecòleg i director de ‘MCI’, ‘Robert Walley’ (en la fotografia), va criticar, en declaracions a ‘Europa Press’, que »mentre milers de milions de dòlars « s'han emprat en aquests programes, »només una petita quantitat està enfocada a oferir serveis que assegurin a les mares i els bebès la supervivència durant l’embaràs «.


"És flagrant suggerir a les mares africanes que les seves vides i la seva salut milloraran si maten els seus bebès ja que les causes del seu sofriment no se solucionen amb més mort i desesperació", va expressar el doctor ‘Walley’.

A més, va retreure que "moltes agències d'ajuda internacional portades per la seva ideologia continuen insistint en què la principal estratègia per reduir les morts de les mares als països en desenvolupament són el control de la natalitat i l'avortament".


Així doncs, va insistir que, "la majoria de les mares, particularment a l'Àfrica, desitgen tenir fills ja que saben que són el futur de la seva família, de la seva comunitat i del seu país".


Per això, ‘MCI’ recolza les protestes contra la nova Llei de l'avortament espanyola i en qualsevol lloc del primer món" ja que, segons el seu parer, "demostra una profunda pobresa de pensament". "Nosaltres firmem una petició ‘online’ recolzant les protestes i ens mantenim en contacte amb les associacions ‘pro-vida’, encara que ens agradaria mantenir contacte també amb obstetres i ginecòlegs", va explicar ‘Walley’.


INFOCATOLICA
LLEGIR MÉS