dimarts, 18 de maig del 2010

El verdader enemic a combatre és el pecat, recorda Benet XVI


El Papa va dir que els cristians no han de témer el món, sinó només el pecat.

Unes 150.000 persones van acudir diumenge a la plaça de Sant Pere per manifestar el seu suport a Benet XVI i el seu esforç per reforçar la santedat dels sacerdots.

"Avui la meva primera salutació va als fidels laics arribats de tot Itàlia, acompanyant el President de la Conferència Episcopal Cardenal ‘Angelo Bagnasco’ .

Us agraeixo de cor, germans estimats i germanes, la vostra presència calorosa i nodrida.

Després del rés del ‘Regina Caeli’ amb milers de fidels a la Plaça de San Pedro, el Papa Benet XVI va agrair la proximitat i solidaritat de més de 150 mil fidels, així com la comunió dels immigrants a la Plaça de San Juan en ocasió de la Festa dels Pobles.

A ells, i a tots els catòlics del món, el Sant Pare va recordar; "el verdader enemic a témer i per combatre és el pecat, el mal espiritual, que de vegades, contagia també els membres de l'Església".

En italià i després d'agrair la proximitat dels fidels amb els sacerdots i a ell mateix, el Pontífex va assenyalar que "vivim al món -diu el Senyor- però que no som del món, i hem de guardar-nos de les seves seduccions. Hem de témer al pecat i per a això hem d'estar fortament arrelats amb Déu, units en el bé, en l'amor i en el servei".