diumenge, 20 de juny del 2010

Condons o un cadenat a la bragueta

.
'Joventuts Socialistes' ha convocat una campanya a favor de la nova llei de l'avortament. Es tracta de publicitat barata i repetitiva que, sota el lema "Suma't al zero, zero embarassos no desitjats, zero avortaments", intenta, una vegada més, manipular les consciències dels joves.

Per començar, s'ha creat una nova web on victimitzen la figura de la dona que avorta. Pobrissona, no només mata al seu propi fill, sinó que a més, alguns pretenen criminalitzar aquest acte que realitza en l'exercici de la seva sagrada llibertat, i prohibir-ho.

Com acabar amb l'avortament? Fàcil: acabant amb els embarassos no desitjats. I com acabar amb els embarassos no desitjats? Encara més fàcil: fomentant la promiscuïtat sexual. ¿¿¿.???

Què passa? Quin embull, oi? Això no quadra!


Doncs la cosa és senzilla. Es repartiran (gratuïtament, que no està la crisi per gastar en condons) 100.000 capsetes ben mones com les que veieu en la imatge, Anomenades 'Precoitol', és un suposat nou 'medicament', consistent en dos preservatius i un fullet 'informatiu' que qui sap què dirà.

Està demostrat que l'ús generalitzat del preservatiu no frena el nombre d'avortaments, de la mateixa forma que tampoc no ha aconseguit reduir l'expansió de la SIDA i de les ETS.

Referent a això, hi ha estudis a Espanya, EUA, la Gran Bretanya, Alemanya, etc. També hi ha casos com el d'Uganda on, fomentant una educació basada en l'abstinència sexual fora del matrimoni i la fidelitat en ell, s'ha aconseguit frenar el SIDA.

Tanmateix, els nostres polítics prefereixen continuar potenciant la promiscuïtat sexual com si aquesta fos la panacea de la felicitat, negant la veritat als joves que hi cauen enganyats.

Una mentida, per molt que es repeteixi, no es converteix mai en una veritat. Fomentar el preservatiu NO redueix el nombre d'avortaments. Al contrari, afavoreix la promiscuïtat entre els joves. Si als nostres polítics els posa els cabells de punta parlar d'abstinència sexual i de fidelitat matrimonial, almenys que siguin sensats i, en lloc de condons, posin a les caixes de Precoitol un cadenat per a la bragueta.