dissabte, 5 de juny del 2010

Ruta mariana


La primera Ruta Mariana a Espanya ja és una realitat.

La Ruta Mariana és un itinerari d'interès cultural i religiós que uneix els Santuaris del Pilar, Torreciutat, Montserrat i Lourdes, un itinerari de fe guiat per l'espiritualitat i devoció mariana, posseïdor d'una gran riquesa turística, patrimonial, rural, gastronòmica i natural.

Quatre santuaris: Torreciutat (Osca), el Pilar (Saragossa), Montserrat (Catalunya) i Lourdes(França) integren una ruta que mobilitza 17 milions de visitants cada any.

Per facilitar la informació, s'ha creat una vistosa i atractiva pàgina web http://www.rutamariana.com en què hi trobareu informació útil sobre com accedir a cada santuari, informacions pràctiques sobre quins transports utilitzar, on menjar i fins i tot què visitar pels voltants.

A més, la pàgina inclou informació detallada de cada santuari, per exemple, sobre l'Escolania de Montserrat, les pintures de Goya de la Basílica del Pilar, els signes de Lourdes (l'aigua, la roca i els malalts) o la relació de sant Josep Maria Escrivà amb Torreciutat.

Per als qui no coneguin algun dels santuaris, la web ofereix vídeos i fotografies tant d'exteriors com de detalls de l'interior de cada santuari.


.