dimecres, 16 de juny del 2010

La Generalitat de Catalunya ha obert expedient a una clínica de Barcelona per aplicar teràpies dirigides a curar l'homosexualitat

.


Mentre algunes Comunitats Autonòmiques permeten canviar de sexe en cliniques finançades per la seguretat social o sigui amb diners públics, a casa nostra, la Generalitat, ha obert un expedient a una clínica de Barcelona per aplicar teràpies dirigides a curar l’homosexualitat.


La Conselleria catalana de Salut ha dit que imposarà una sanció econòmica a aquest establiment de Barcelona si es confirma que ofereix "teràpies reparatives per canviar l'orientació sexual".


Però en què quedem? No és doctrina 'oficial' d'un ampli sector de l'esquerra que la sexualitat no constitueix una dada objectiva, ni ve determinat pel naixement o per la naturalesa física, sinó que és una 'opció', una 'elecció' de cada persona?


Si existeix tal dret d''elecció', ara prohibiran la lliure voluntat del qui desitgi deixar de ser homosexual, o almenys d'intentar-ho?


Ja no se sap per quin mar navegar, resulta que hi ha comunitats autònomes on la seguretat social ha cobert el canvi de sexe. I tal demanda ha estat, per exemple, una reivindicació del Partit Socialista.


És a dir, que és tolerable el canvi de sexe, fins i tot a càrrec dels diners públics, i no s'admet la voluntat de deixar de ser homosexual? Amb quins arguments? On és la susdita llibertat?


Ja n’hi ha prou de fer cofisimofis! Altre cop tracten d'endossar-nos unes rodes de molí que resulta molt difícil empassar-se-les. I aquesta és una d'elles.


Poso un enllaç amb el bloc de José Apezarena que publica un bon article.
Clic Aquí