diumenge, 21 de novembre del 2010

Asia Bibi

.
És una cristiana pakistanesa, mare de cinc fills. Va anar a treballar amb les seves companyes, i aquestes es van negar beure l'aigua que els portava, per semblar-los impura en provenir d'una infidel. Va ser acusada de blasfèmia i per aquest motiu està condemnada a mort.
.
En el judici va declarar que prefereix morir cristiana que viure com musulmana, ja que se li havia ofert aquesta possibilitat per evitar l'execució.
.
El Papa va demanar intercessió per la seva vida.
.
On són els líders dels drets humans?, l' ONU, La UNESCO, els líders de l'aliança de civilitzacions?.
.
És urgent, la seva vida corre perill. ‘Merckel’ va dir fa uns dies que en la cultura alemanya hi ha poc cristianisme i que aquest és important per Alemanya i per Europa.

Uneix-te a la pressió internacional per tal que Àsia Bibi, la cristiana pakistanesa condemnada a la forca per ser catòlica i acusada d'una presumpta blasfèmia contra Mahoma, sigui alliberada!

A Itàlia la cadena de televisió TV2000, impulsada per la Conferència Episcopal, ha llançat una campanya per salvar la vida d'Àsia i perquè recuperi la seva llibertat. L'alcalde de Roma, ‘Gianni Alemanno’, ha penjat al Capitoli, la seu consistorial, una imatge de Bibi demanant el seu alliberament.


El governador del ‘Punjab’, la província en què viu Àsia Bibi, ha declarat que la condemna a mort suposa un episodi «vergonyós» per al Pakistan, i l'agència catòlica ‘AsiaNews’ ha organitzat una campanya i ha aconseguit que persones de tot Àsia inundin el correu del president pakistanès, ‘Asif Ali Zardar’i, exigint que no es permeti aquest crim.

L'associació Ajuda a l'Església Necessitada ha lliurat al Govern francès prop de 11.000 firmes sol•licitant-li la seva intervenció en el cas de Bibi.

A Espanya, la plataforma Hazteoir.org ha llançat una campanya de recollida de firmes en la web: http://www.hazteoir.org/node/34272


(Fonts: ‘Religión en Libertad.com’)
.