dilluns, 8 de novembre del 2010

Benet XVI als discapacitats: "Ocupeu un lloc molt important en el cor del Papa"


Després de dinar ahir diumenge amb els Cardenals i Bisbes d'Espanya a la residència de l'Arquebisbe de Barcelona, el Cardenal Lluís Martínez Sistach, el Papa va visitar l'Obra Benèfic Social Nen Déu, que des de l'any 1892 treballa amb discapacitats.

"És imprescindible que els nous desenvolupaments tecnològics en el camp mèdic no vagin mai en detriment del respecte a la vida i dignitat humana, de manera que molts que pateixen malalties o minusvàlues psíquiques o físiques puguin rebre sempre aquell amor i atenció que els faci sentir-se valorats com persones en les seves necessitats concretes".

El Papa es va acomiadar dels malalts i dels treballadors del centre Nen Deu, agraint-los la feina que realitzen, segons va dir, "amb els mateixos sentiments que el Bon Samarità".
.
Finalment Benet XVI els va demanar que resessin per ell i els va dir: "Ocupeu un lloc molt important al cor del Papa. Reso per vosaltres tots els dies i us prego que m'ajudeu amb la vostra oració a complir amb fidelitat la missió que Crist m'ha encomanat".


.