dissabte, 6 de novembre del 2010

Viatge del Sant Pare a Espanya (2)

Vídeo: La curació d'una malaltia de retina: possible primer miracle d'Antoni Gaudí
.
Vídeo: Entrevista a Pablo Blanco, autor de ‘Benet XVI, el Papa aleman’

Posar a Déu més a prop
'Mons. Javier Echevarría', Prelat de l'Opus Dei, a l’ABC
«En aquests cinc anys de pontificat, no li han faltat al Papa atacs provocats pels qui s'han entossudit esborrar el Creador de l'horitzó de la societat; tampoc no han estat absents els sofriments davant la incoherència i els pecats d'algunes persones cridades a ser "sal de la terra" i "llum del món"» (Llegir-ne més)
.
Preguntes i respostes sobre Benet XVI
Marc Argemí, a b16.wordpress.com
"Si no trobes la resposta que cerques, o vols col•laborar amb més contingut, oferir noves fonts d'informació, etc., endavant amb la col•laboració. T'ho agrairé" (Llegir-ne més)
.
La visita del Papa a Barcelona és la més important que pot rebre la ciutat
Joan Figuerola, a OpusPrima.wordpress.com
Milers i milers de barcelonins així com persones arribades de diferents llocs del món rebran el Vicari de Crist, encara que ha tingut diferents noms al llarg de la història, parla en nom del Senyor (Llegir-ne més)
.
Viatge del Papa: que les banderes no ens separin
Daniel Arasa, a ForumLibertas.com
Al que ens ha d'ajudar sobretot la visita del Papa és a la renovació personal, a més vida interior, major vibració apostòlica, i augment de la preocupació pels altres (Llegir-ne més)
.
Aniràs a rebre el Papa, però ja saps qui és?
Joan Figuerola, en OpusPrima.wordpress.com
"Podem dir i encertarem, que és el Bisbe de Roma i successor de Pere, és a dir, és el principi i fonament perpetu i visible d'unitat, tant dels bisbes com dels fidels. No obstant això, no podem acontentar-nos amb aquesta definició, perquè realment hem dit ben poca cosa" (Llegir-ne més)
.
Preparats per rebre el Papa
’Ana Martínez i Álex Gubern’, a l’ABC
Santiago de Compostel•la i Barcelona ultimen els preparatius per a la visita més especial de l'any (Llegir-ne més)
.
Ve el Papa
’Íñigo de Oriol Ybarra’, a l’ABC
«Cal «començar pels fonaments, perquè això és el que donarà seguretat i fortalesa a tot el que vingui després. I aquests fonaments estan en Déu. Els joves canviaran el món si abans s'enfronten amb naturalitat i sense reserves als assumptes de Déu» (Llegir-ne més)
.
L'efecte revulsiu de la visita de Benet XVI
‘Josep Miró i Ardèvol’, a ForumLibertas.com
«El viatge del Papa ha començat a actuar com un autèntic revulsiu molts dies abans que es faci efectiu. I això és extraordinàriament bo» (Llegir-ne més)
.
Benet XVI anirà a Santiago i Barcelona per recordar l'amor de Déu
Entrevista a ‘Mons. Celso Morga’, sotssecretari per a la Congregació dels Clergues, a ZENIT
«Crec és un moment en què el Papa vol tornar dir als espanyols una frase que ha repetit diverses vegades durant el seu pontificat: "El Senyor no treu res i ho dóna tot"» (Llegir-ne més)
.
El Papa defensarà la dignitat de la vida en un centre de nens discapacitats
'Érika Motañés', a l’ABC
El Papa culminarà les seves 32 hores a Espanya de viatge frenètic, ple d'activitats, amb una visita molt especial. L'Obra Benèfica - Social "Nen Déu" acull des de fa 120 anys a nens que pateixen síndrome de Down i altres discapacitats psíquiques, intel•lectuals o físiques (Llegir-ne més)
.
Benet XVI a Espanya
Especial de l’ABC,
que inclou un plànol de situació, tant de Santiago como de Barcelona, agenda dels actes de la visita, referències de les visites de Juan Pablo II, orientacions de locals per a menjar, etc.
.
Publicat per 'Juan Ramón Dominguez Palacios' en el seu bloc 'La Cresta de la Ola'
.