dimarts, 16 de novembre del 2010

Orgullosos de veure el Papa

.
El progressisme 'des il•lustrat' que ha parlat, i escrit sobre la despesa del Papa, els que han canviat les barricades per les mariscades, els que han canviat el sis-cents pels creuers, els que gasten tant en els seus sindicalistes que si ho repartissin entre els més necessitats se solucionarien molts problemes de famílies senceres, els que decideixen (no als periodistes) al diari 'El País' el dia 6 de novembre, dia que va venir el Papa a Espanya, no treure ni una lletra en portada apel·lant a la llibertat i a la decisió més esbiaixada.

A tots ells els vull dir que n’estic molt orgullós de gastar els meus diners per veure, estar, i escoltar el Papa, un home que, en tot cas, qualsevol sigui la ideologia, credo o raça, no diu res més que coses bones, però per a qui no pensi igual, que respecti les opinions dels altres ja que, la del Papa és, almenys, una més, i si més no, ponderada, pensada i recolzada per milions de persones no solament espanyoles, sinó d’arreu del món.


I per acabar. Vull posar una llista d'ens, organismes o es diguin com es vulgui, que reben diners d'organismes oficials i, que jo sàpiga, ens haurien de deixar en pau als cristians amb els maleïts diners perquè podem gastar-lo, el nostre, com vulguem i, el que ve dels impostos, nosaltres, igual que ells, intentarem aconseguir d'organismes oficials el mateix que ells: subvencions del ministeri, ajuts dels ajuntaments, beques de les universitats, tómboles, etc. per propagar no idees polítiques (encara que si vostè ho vol veure així, senyor ex ministre) ja que així ho veu, però tenim el mateix dret que aquells que manifesten les opinions més peregrines o, com ara diré aquells que intenten treure "els quartos" per a finalitats que ara relato que, per tenir l'espai limitat, i per la conjuntura del viatge del Papa i que em provoca aquest article, sols em referiré a Catalunya

Aquest és el resultat d'entitats i diners regalats: 625.000 euros per a l'Acadèmia Catalana del Cinema (dada del mes de setembre d'aquest any). 28 milions euros aquest any per a la premsa de Catalunya. 21 per al consorci de normalització lingüística. 10,3 per a la Fundació Institut Català d'Investigació. 10,4 per a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (TV3, Catalunya Ràdio). 485.000 euros per a les escoles catalanes de la Catalunya francesa (Perpinyà i la seva regió). 1,2 milions per a les seleccions catalanes. 750.000 euros per a ‘Ciemen’ (Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i Nacionals). 26 milions per a les eleccions autonòmiques del 28-N. 7,6 milions per a Omnium Cultural del 2004 al 2008.

El cost de la visita del Papa ha estat d'uns 700.000 euros i es calcula que el benefici positiu per a la ciutat serà d'uns 30 milions d'euros (ho va dir el mateix alcalde Jordi Hereu) Alguna d'aquestes entitats ha tornat alguna cosa dels diners de tots els espanyols?

A més, l’impacta publicitari que ha generat la visita de Benet XVI es valora amb més de 66,5 milions d’euros

.