dimarts, 9 de novembre del 2010

Benet XVI, "profundament agraït" per l'acollida rebuda

.
El capvespre el Sant Pare i el seu seguici s’han dirigit a l’aeroport, on ha tingut lloc el comiat oficial, en què els Reis d’Espanya, el President del Govern espanyol i els Cardenals, Arquebisbes i Bisbes del Comitè Executiu de la Conferència Episcopal Espanyola i altres autoritats l’han acomiadat cordialment.

El Sant Pare ha pronunciat, en aquest moment, unes paraules de comiat, després de viure aquesta jornada històrica entre nosaltres.

Més tard, i ja un cop a l’avió de tornada a Roma, ha enviat el següent missatge:
Que els espanyols "avancin pels camins de la pau, la concòrdia i la solidaritat", en consonància "amb el seu ric patrimoni de valors humans i cristians". És el desig de Benet XVI, expressat d'aquesta manera en un telegrama enviat al Rei Joan Carles després de deixar Espanya la nit de diumenge 7 de novembre.

En l'esmentada nota, el Papa ha reiterat el seu "profund agraïment per la calorosa acollida que m'han dispensat", en un viatge que desitjava realitzar des de fa temps i que repetirà en menys d'un any, el pròxim mes d'agost, en ocasió de la Jornada Mundial de la Joventut que tindrà lloc a Madrid.


.
Llegir-ne més: AQUÍ
.