dijous, 4 de novembre del 2010

Preparatius per a la visita del Sant Pare

.
La visita d'un Papa requereix molts preparatius, que porten mesos de feina. Un exemple és la música que sonarà a les misses que Benet XVI oficiarà a Santiago i Barcelona.

El Papa ve a Espanya.


Benet XVI recorrerà més de 4.000 km. amb només 36 hores, per visitar Santiago de Compostel•la i Barcelona, els dies 6 i 7 de novembre.


El Papa visitarà Santiago de Compostel•la en ocasió de la celebració de l'Any Jubilar o Any Xacobeo, que celebra aquesta Arxidiòcesi cada vegada que el 25 de juliol, dia de Sant Jaume Apòstol, cau diumenge.

També estarà a Barcelona el 7 de novembre amb motiu de la consagració del temple de la Sagrada Família, obra del cèlebre arquitecte Antoni Gaudi.


La Conferència Episcopal Espanyola ha posat en marxa d'una pàgina web oficial (www.visitadelpapa2010.org) per seguir el viatge papal. Igualment podrà fer-se mitjançant les xarxes de Facebook i Twitter (@visita_b16).

A http://www.visitadelpapa2010.org/ es podrà veure en directe el viatge Papal


La pàgina oficial, es pot consultar en espanyol, italià, anglès i francès, està disponible el programa d'aquesta visita, la biografia de Benet XVI, detalls d'altres viatges del Papa a Espanya i dades de l'Església a Espanya.




.